De allereerste editie van het World Food & Film Festival staat voor de deur! Kom 3 dagen lang proeven van heerlijke fingerfood, laat je onderdompelen in fijne muziek en geniet van feelgood films in de buitenbios op Cadenza!

Tijdens het festival staan er iedere middag vanaf 16.00 uur - 18.00 uur foodkraampjes met fingerfood bemand door chefs uit diverse keukens van multicultureel Zoetermeer om u te laten proeven van alle heerlijkheden.
Voor een aangenaam ontspannen sfeertje wordt gezorgd door live wereldmuziek van muzikanten uit verschillende landen, die nu in Zoetermeer wonen.
Vanaf 18.00 uur staat iedere avond een andere wereldband op het podium. Dans op Afrikaanse muziek van Basil & Friends, waan je op Jamaica met de Reggaeband ‘One-Love’ of swing mee met het Cuban-Latin Trio ‘Amigos’!

Ward Meijroos is drie avonden lang de talkshowhost die samen met diverse gasten en koks met elk een andere culturele- en culinaire achtergrond, het gesprek aan gaat over verschillen tussen hun culturen en keukens.

Bij zonsondergang opent de openluchtbioscoop met een wereldfilm over, jawel; Eten!
Neem plaats op de terrassen, breng een eigen klapstoeltje mee of leen er eentje bij het Stadstheater.
Kortom, een festival dat je niet mag missen!

Voor het volledige programma klik hier, of bekijk www.cadenzaplein.nl of onze facebookpagina voor de meest actuele informatie: World Food & Film Festival