Komend seizoen geeft het Stadstheater weer twee avonden de regie volledig uit handen. Bekende gezichten krijgen ieder een avond tot zijn of haar beschikking om deze geheel naar eigen inzicht te vullen met verhalen, muziek, beelden of leuke gasten. Eigenlijk met alles wat ze met hun publiek willen delen, of waarvan ze vinden dat iedereen het gezien moet hebben.

De avond van Daria Bukvić (Tuzla, 1989). Deze Nederlandse theaterregisseur met Bosnische en Kroatische roots heeft afgelopen seizoen met haar landelijk succesvolle voorstellingen in het Stadstheater gestaan en is daarnaast nauw verbonden met Zoetermeer. Het zou zo maar kunnen dat je haar wel eens tegen bent gekomen op het Erasmuscollege, waar het kind van haar geliefde afgelopen jaar geslaagd is. Of tijdens een rondje hardlopen rond het Noord AA.

Laat je verrassen door deze avond en leer op een bijzondere manier de persoon achter de bekende Nederlander kennen. Kom ook, en mis deze voorstellingen exclusief voor het Stadstheater, niet!