Volgende week zal er een bijzonder samenspel plaatsvinden tussen Burgemeester Charlie Aptroot en presentator, columnist, programmamaker, schrijver, interviewer, dagvoorzitter en theatermaker Oscar Kocken tijdens de vierde editie van 360° De Ondervraging.

In samenspraak met het publiek zal Kocken Aptroot het hemd van het lijf vragen. Er komen uiteenlopende zaken aan bod, zoals zijn rol als Burgemeester maar ook Charlie als mensenmens en de reden waarom familie voor hem een gevoelig onderwerp is geworden na De Tweede Wereldoorlog. De Ondervraging staat voor een avond waar geen enkele vraag te gek is en waar iedere keer, nooit eerder gedeelde verhalen ten gehore komen.

Deze editie zijn er voor het eerst maar liefst vier verschillende mogelijkheden om te zorgen dat uw vragen onze gast bereiken:

  1. Begin nú alvast met de voorpret en stuur uw vragen op naar marketing@stadstheater.nl.
  2. Schrijf de vragen voorafgaand aan de voorstelling, thuis of onder het genot van een drankje bij STAGE, op en stop ze daarna in de ideeën bus voor de zaal.
  3. Stuur tijdens de voorstelling de vragen digitaal in met uw smartphone via Twitter, onder #Ondervraging.
  4. Liever direct contact? Stel op de aangewezen momenten live uw vragen vanuit de zaal.
Bekijk hier een promo- en persoonlijke videoboodschap van meneer Aptroot om een impressie te krijgen van deze avond!

Geïnteresseerd geworden? Met code 'FRIEND' kunt u samen met een vriend voor de prijs van één ticket de voorstelling bezoeken. Tot dan!