Word StadstheaterVriend en boek één week eerder uw kaarten voor het nieuwe seizoen!

Op dinsdag 7 mei presenteren wij tijdens de seizoenspresentatie de ruim 250 voorstellingen en concerten die in het theaterseizoen 2019 – 2020 in het 360° Stadstheater te zien zijn. Op donderdag 9 mei gaat vanaf 10.00 uur de kaartverkoop voor StadstheaterVrienden van start.

Een week later, op woensdag 15 mei vanaf 10.00 uur, is de vrije kaartverkoop. Wilt u de beste plaatsen en gegarandeerd zijn van kaartjes voor populaire voorstellingen? Wordt dan nú StadstheaterVriend!
Als StadstheaterVriend steunt u niet alleen het theater, maar ontvangt u zelf ook leuke extra’s:
- voorrang op het bestellen van theaterkaarten voor theaterseizoen 19/20;
- standaard €1,00 korting op de prijs van theaterkaarten*;
- gedurende het hele seizoen exclusieve aanbiedingen per mail;
- gratis naar de seizoenspresentatie voor het volgende theaterseizoen 20/21.

* Indien geen korting van toepassing is, staat dit bij de voorstelling vermeld. De korting geldt alleen voor theatervoorstellingen en voor één kaart per vriend. Eventuele extra kaarten kunnen in dezelfde bestelling worden bijgeboekt tegen regulier tarief.

Hoe word ik StadstheaterVriend en profiteer ik van alle Vriendenvoordelen?
U kunt zich aanmelden als StadstheaterVriend via de ​website* of onze Servicebalie. U gaat dit lidmaatschap aan voor één theaterseizoen lopend van 1 september tot 1 juli. Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. De voordelen hebben betrekking op de theatervoorstellingen in deze periode.

* U krijgt alleen de optie om vriend te worden als u zich inlogt met een account.