'The Bridges of Madison County' vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. De musical is vanaf april 2019 te zien en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én film met Clint Eastwood en Meryl Streep.

Over de wedstrijd
Om deel te nemen aan de wedstrijd dien je een foto te maken van een brug die zich in Zoetermeer bevindt. Deze foto dient vervolgens op social media (Facebook en/of Instagram) te worden gedeeld met de hashtag #BridgesmusicalNL en door het 360° Stadstheater en OpusOne in de foto te taggen. De winnaar wint 2 kaarten voor The Bridges of Madison County op 23 mei in het 360° Stadstheater. Meedoen kan t/m 17 mei, de winnaar krijgt 20 mei van ons bericht.

Foto's kunnen worden gedeeld op de social media van Stichting OpusOne. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de wedstrijd en men hoeft ook zeker geen professionele fotograaf te zijn. Dit mag uiteraard wel!