za 13 apr 2019
20:00 - 22:30

Kleine zaal
Zoetermeers Initiatief
Pauze: Ja

Prijs € 12.85

Kom naar deze leuke voorstelling van de Zoetermeerse toneelvereniging Thalia!

’t Is maar een spelletje…’ is de naam van de bekende TV-quiz, waaraan elke week drie getrouwde koppels meedoen, waarvan er één - via het lot - uit de zaal wordt gekozen. 

Normaalgesproken wordt de quiz van tevoren opgenomen, maar Hans, de flamboyante quizmaster, heeft net te horen gekregen dat de quiz vandaag life zal worden uitgezonden. Dat brengt toch altijd extra spanning met zich mee. 

Vlak voordat de quiz begint hoort Hans van de producer, dat één van de koppels net heeft afgebeld en dat het reservekoppel nooit meer op tijd in de studio zal kunnen zijn. Goede raad is duur, maar gelukkig geeft Pleuni, de op de set aanwezige vriendin van Hans, aan dat zij wel wil invallen, omdat zij die hoofdprijs, een luxe cruise, wel ziet zitten. Eén probleempje: ze heeft echter geen man. Hans is niet voor één gat te vangen en krijgt Herman, de inspeciënt, zover dat hij ermee instemt om de echtgenoot van Pleuni te spelen. Goed vermomd uiteraard, want de producer en de cameramensen mogen hem niet herkennen.

Alles lijkt toch nog goed te komen totdat er tijdens de quiz een ware veldslag ontstaat tussen de kandidaten en alles in het honderd loopt. Als dan ook nog de artiest, die in de pauze een nummer zou komen zingen het laat afweten, staat het huilen Hans nader als het lachen. Het publiek in de zaal zal het allemaal worst wezen, want zij hebben met deze komedie de avond van hun leven. 
 

U kunt hier uw reactie plaatsen