vr 18 jan 2019
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 21.60

“Zij heeft een wonderschone stem, mooi, heerlijk. Bezwerend mooie muziek vind ik het.”

Leo Blokhuis

“Dikke aanrader!"

Platomania

“Als je denkt dat je het trucje door hebt, is Lakshmi al twee stappen verder”

Lluid

“Poëtische liedjes die zich laten vergelijken met Lana del Rey en Warhaus”

TV Krant

“Als een natte droom waarin vlagen van nachtmerries en prachtige droombeelden in een vreemde oorlog ontwikkeld zijn”

Lust for Life

LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.

De voorstelling LAKSHMI - ADEM is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning.

Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

“Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem” - Eric Corton

U kunt hier uw reactie plaatsen