do 28 mrt 2019
19:00 - 21:55

Grote zaal
Jeugd & familie
Pauze: Ja

Prijs € 24.70
T/m 12 jaar € 19.55

‘In Hamlet blijkt het vernuft van Theater Rotterdam: een feestje bouwen kunnen ze’

Volkskrant

‘Hamlet pubert erop los in kleurrijk familiespektakel’

NRC Handelsblad

‘Het is Pieter Kramer en het team gelukt om een subliem stuk neer te zetten, met vele lagen en briljant denkwerk. Alles samen maakt van deze voorstelling een heerlijke, eigentijdse Hamlet voor iedereen vanaf 8 jaar'

Theaterparadijs

‘Theater Rotterdam scoort met Hamlet wederom een hit’

Musicalsites

‘Uitbundig familiefeest met duistere ondertoon'

Parool

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!
Na succesvoorstellingen als Woef Side Story, Snorro, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer nu Shakespeares stuk-der-stukken. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn. Nee, wees er maar bij.

Let op: vanaf 8 jaar!
Onze familievoorstellingen zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder…

Spel Mattias Van de Vijver, Sofie Porro, Wart Kamps, Dick van den Toorn e.a. Liedteksten Alex Klaasen 

U kunt hier uw reactie plaatsen