zo 23 sep 2018
14:00 - 15:50

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 15.00

Ne Me Quitte Pas, Marieke, Amsterdam, Mijn Vlakke Land, Liefde van later en vele andere Brel-hits, ze zijn allemaal te horen in dit avondvullende muziektheaterprogramma, dat begint met een korte lezing over Brel.

Een team van betrokken theaterliefhebbers heeft samen met onze programmeurs opnieuw een prachtige serie vol muziek en toneel samengesteld. Na een zeer succesvolle eerste serie zijn zij trots op het resultaat van de derde Overdag Serie.

Een originele hommage aan een van de allergrootste chansonniers Jacque Brel, door Michael Abspoel.

Abspoel leidt de nummers in aan de hand van herkenbare persoonlijke verhalen en vertelt welke invloed Brel op zijn leven heeft. Hij wordt daarbij begeleid door de bekende Jazz en World Music-pianist Marc Bischoff.
Televisie-en theatermaker Michael Abspoel ontwikkelde al jong een grote passie voor Jacques Brel. Hij realiseerde zich later dat Brel eigenlijk nooit weg was geweest uit z’n leven en een belangrijke rol is blijven spelen. In de goede en minder goede periodes bleek dat Brel altijd weer op zijn pad kwam.

Voor de één is dit programma een warm weerzien, voor de ander een verrassende eerste kennismaking met deze tijdloze en unieke artiest. Vive Brel is kortom een intieme muziekavond met een voor iedereen herkenbare en persoonlijke touch.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen