do 14 mrt 2019
20:15 - 22:30

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 25.70
Gouden Rang € 30.35

‘Uiteindelijk gaat het allemaal om de muziek in It’s a Man’s World. De soulmuziek van Marvin Gaye, James Brown en Stevie Wonder garandeert een swingende feelgood avond, vol seks en funk.’

Rijswijkse Schouwburg

‘Overbodig te vermelden dat niemand meer kan blijven zitten en de hele zaal aan het dansen is. (…) Een absolute aanrader.’

Maxazine

It’s a Man’s World! bezorgt je kippenvel en maakt dat je herboren het theater verlaat.

Na het succes van I’m a Soulman komen The Legends opnieuw met een ijzersterk soulprogramma naar het theater. Dit keer met een theatrale ode aan de grootse soulzangers allertijden.

Soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye inspireerden de wereld en zongen zichzelf regelrecht de geschiedenis in. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances bepaalden zij de soundtrack van een hele generatie. Ondanks hun vaak zware leven wisten zij vanuit armoede en een maatschappij die hen afwees uit te groeien tot ware iconen. Stoere mannen die elk op hun eigen manier een verschil maakten, maar ook kwetsbare zonen en twijfelende vaders waren.

Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen op aarde en toveren het theater om tot een swingende soultempel.Speciale gast deze avond is acteur en cabaretier Jeffrey Spalburg. In de rol van verteller neemt Spalburg je mee in de indrukwekkende verhalen achter de grootste soullegendes.

The Legends nodigen je na afloop uit voor een swingende afterparty! In de foyer worden de meest swingende soulplaatjes gedraaid; een mooie afsluiter van de avond!  

Peter van Marle

Don 14 Mrt 2019

Fantastische voorstelling! Ook genoten van de innemende verteller

U kunt hier uw reactie plaatsen