za 6 apr 2019
20:15 - 22:50

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 26.75

“We zijn gedreven muzikanten en spelen onze favoriete songs uit de jaren 70. Het is alsof je weer een oude vinylplaat uit de kast haalt. Je komt er vaak niet aan toe ze de aandacht te geven die ze verdienen. Het mooiste is om zoiets live mee te maken.”

Van der Horst

Afgelopen seizoen maakten ze hun verpletterende debuut in de Nederlandse theaters. Na een succesvolle tour en vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug! 

Legendarische songs van Yes, Pink Floyd, Camel en Genesis geven samen met de muziek van Gino Vannelli, Supertramp, Rush en Marillion een fantastisch beeld van de symfonische popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd in de top 20 van de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als Shine On You Crazy Diamond van Pink Floyd, Los Endos van Genesis en Fool’s Overture van Supertramp. Klassiekers als Comfortably Numb, Kayleigh en The Cinema Show zullen ook zeker niet ontbreken. Gebracht door twaalf doorgewinterde topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

Fotograaf promobeeld: Robert Zant 

U kunt hier uw reactie plaatsen