wo 1 mei 2019
14:00 - 15:00

Grote zaal
Jeugd & familie
Pauze: Nee

Prijs € 20.05
T/m 12 jaar € 16.95

Knutsel en versier voorafgaand aan de voorstelling je eigen hoedje in de foyer van het theater voor een echt verrassingsfeest!

Peppa komt na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

"Verrassingsfeest! Is dus een voorstelling die uitstekend geschikt is voor de doelgroep. De kleintjes genieten, tijdens en na de show, van hun favoriete figuren. Ik ben benieuwd of deze voorstelling later ook aan de andere kant van het kanaal te zien zal zijn. Het zou een goede zet zijn."

musicalworld.nl

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling De Grote Plons zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in een verrassende nieuwe familiemusical. 

Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical Verrassingsfeest! met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!
 

U kunt hier uw reactie plaatsen