za 2 feb 2019
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 19.00

Haar vorige drie programma’s werden lovend ontvangen. De Volkskrant noemt haar ‘een comedienne met diepgang’.

“Zij is veelzijdig, zingt goed, speelt prima piano, maakt mooie, soms hilarische liedjes, en heeft een lijf en gezicht waar lekker veel rek in zit.”

Theaterkrant

“Ze kent de kracht van haar veelgeprezen gezichtsuitdrukkingen, is een vermakelijk verteller en vult haar verhalen aan met een paar mooie liedjes”

De Volkskrant

Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf. Dat is even spitten geblazen.

Yora Rienstra is 37. De meeste mensen nemen op die leeftijd een Burn-Out. Ze denkt “dat ga ik anders doen” en dus ze neemt een sabattical. Met als doel: elke dag iets doen waar ze bang voor is. Als je je regelmatig laat beïnvloeden door de hedendaagse angstcultuur en vooral de beren op de weg ziet, kan je met die ene opdracht een heel jaar vullen.

Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Ze speelde de succesvoorstelling Paaz voor uitverkochte zalen door heel Nederland. Ze is een van de presentatoren van het spraakmakende VARA-programma Rambam.

U kunt hier uw reactie plaatsen