vr 3 mei 2019
20:15 - 22:20

Grote zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 34.45

Naar de tweede roman en bestseller van Griet Op de Beeck

Op zoek naar meer verdieping in de voorstelling? Boek voor slechts €4,00 een inleiding in het bestelproces.

"Grote thema’s met voldoende humor"

HDC Media

"Slimme regievondsten bij bestseller op toneel"

Theaterkrant

Een toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering.

Kom hier dat ik u kus, de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller. Inmiddels zijn ruim 360.000 Nederlandstalige exemplaren verkocht en ontving Op de Beeck vele prijzen voor haar wondermooie en aangrijpende roman.

Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman Vele hemels boven de zevende is nu voor het eerst Op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie voor het theater bewerkt.Een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos speelt dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

22:15 Luxe Nagenietarrangement GZ

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 Literaire inleiding

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere literaire introductie bij te wonen. Tijdens deze literaire introductie wordt meer verteld over achtergrond van het (gelijknamige) boek waarop de voorstelling gebaseerd is. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. Een literaire introductie kan worden besteld in het bestelproces.