di 26 feb 2019
20:15 - 21:35

Grote zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 32.40

'Met overgave gespeeld'

NRC

'Boeiend van begin tot eind'

Theaterparadijs

'Ontroerende zweem van treurigheid'

Parool

Tekst: Magne van den Berg (o.a. De Wending, Vijf seconden..., Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden), Liefdesverklaring) Regie: Hanneke Braam (Twee Vrouwen, Roem) Met: Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman.

Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?

Genoeg nu over jou! is een heerlijke, bitterzoete komedie, waarmee actrice Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum viert. En natuurlijk doet ze dat in goed gezelschap. Annick Boer schitterde afgelopen seizoen met haar komisch talent in de thrillerkomedie Aquarium, en ook de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman staat op het podium. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijftalenten van het moment.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen