do 9 mei 2019
20:30 - 22:25

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 23.15

Hoewel de leden van The Bluebettes allen kinderen zijn van de jaren zeventig en tachtig, delen ze een voorliefde voor de muziek uit de Sixties.

The Bluebettes, die elke zaal in weten te pakken met hun ijzersterke samenzang en de ontspannen interactie met het publiek, hebben met Best of the Sixties opnieuw een show vol humor, muzikaliteit en herkenbaarheid te pakken. Zing en swing mee met deze puike, van sixties doordrenkte show en verlaat gegarandeerd opgewekt de zaal!

Best of the sixties is de nieuwe theatershow van vrouwenband The Bluebettes. In deze show spelen ze hun favoriete liedjes uit de jaren zestig. Best of the sixties is het derde theaterprogramma waarmee de band langs de Nederlandse theaters gaat touren. 8 februari 2019 beginnen de try-outs en op 24 mei sluit de band af in Schouwburg Odeon in Zwolle. 
 
The Bluebettes is een Zwolse vrouwenband, bestaande uit vijf zingende muzikanten. Voor deze voorstelling werd uit het enorme repertoire uit de jaren zestig een favorietenlijst samengesteld. De muziekstijlen variëren van soul (Marvin Gaye) tot country (Tammy Wynette, Brenda Lee) en van luchtige sixtiespop (Neil Sedaka, The Supremes, The Monkees) tot stampende rock 'n roll (The Beatles, Chuck Berry). Naast een feest der herkenning, hebben de muzikantes ook als doel om het publiek mee te nemen in het gedachtegoed van de flower power beweging die eind jaren zestig op kwam: 'Love, peace and happiness' is het motto van Best of the sixties.
 

22:30 Luxe Nagenietarrangement KZ

U kunt hier uw reactie plaatsen