wo 6 feb 2019
20:30 - 22:15

Kleine zaal
Muziektheater
Pauze: Nee

Prijs € 21.60

‘Into the Ballroom’; een swingende avond vol ouderwetse jaren 50 ballroom muziek.

Vanaf de eerste seconde belandt u in een muzikaal en theatraal crescendo. Beleef het verhaal van het meest legendarische feest uit het exacte midden van de fifties aan lijf en oren! 

Voor iedereen die bij What Lovers Do stond te dansen, ontroerd raakte door de oprechte, intense bekentenissen van Peter Faber, of genoot van de indringend mooie stem van Gerhardt en zijn zinderende band.

2 juli 1955
Een broeierige zomermiddag. Het absolute midden van het jaar. Om 12:00 uur stipt worden door heel New York door chique geklede butlers persoonlijk bij de voordeur uitnodigingen afgegeven. Een anonieme afzender nodigt alle belangrijke figuren uit de kunst- en onderwereld; maffiabazen, goochelaars, modellen, crooners, actrices, bohémiens en ander belangrijk randvolk, uit voor een feest. Diezelfde avond.

‘Into the Ballroom’
Invite Only.
Dress Sharp.
00.00 hrs.
1658 Broadway.51st Street.


Toen Johnny ‘The Hat’ hoorde dat Betty ‘The Bruise’ ook ging, besloot hij ook te gaan. Zo ook de andere genodigden die via via vernamen wie allemaal op de uitnodiging ingingen. Uiteindelijk kwamen alle gasten vanaf 00:00 langzaam binnen. Iedereen op zijn scherpst gekleed.
Om 00:30 uur werden de deuren gesloten. In de vroege ochtend gingen ze weer open. Het werd het meest legendarische en krankzinnige feest van het decennium.

U kunt hier uw reactie plaatsen