do 29 nov 2018
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Muziektheater
Pauze: Nee

Prijs € 23.00

"Geestige mimiek, danstalent en zangstem maken zijn tweede solovoorstelling SPIJKERS II uniek."

De Volkskrant

"Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal. Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem."

Theaterkrant

Met het theatrale concert Spijkers II zet Joost Spijkers, één van de Ashton Brothers, een tweede stap in zijn zoektocht als zanger. Hij won er al de Poelifinario voor!

Het tweede muzikale theaterprogramma werd lovend ontvangen door publiek en pers en behaalde zelfs de top 10 van beste theatervoorstellingen 2017-2018 van De Theaterkrant. 

Dat vraagt om meer. Om meer vriendschap, hartstocht, drank, alledaagse dwaasheid, muziek, oftewel nóg meer Spijkers. Daarom dit seizoen nog eenmaal op de planken, Spijkers II. Speciaal voor u.

Vijf mannen aan een cafétafel, een keukentafel, verzin het maar. Eén begint opeens te zingen, een ander haakt in met zijn gitaar, de derde pakt zijn saxofoon, en er is muziek. Muziek omdat het moet. Iedereen heeft dezelfde drang, iedereen wil spelen en zingen. Het moet eruit, vóór het te laat is.

"Spijkers II’ is zoals een goed theaterconcert moet zijn: een losse aaneenschakeling van prachtige liedjes - veelal van de hand van Peer Wittenbols - gebracht door Joost Spijkers, een theatrale, pure zanger. Naast hem staat een geweldige band die hem op alle fronten ondersteunt." **** - Trouw

U kunt hier uw reactie plaatsen