vr 21 dec 2018
20:00 - 22:30

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Ja

Prijs € 27.50

The Backstage Comedy Tour: een Club met een briljant plan

Dagblad van het Noorden

De gang, de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren, die plekjes, die hoekjes, die ruimten in het theater, die niet getoond worden. Juist daar wordt het publiek deze avond uitgenodigd. In groepjes worden er op tal van plaatsen in het theater kleine, unieke, ludieke voorstellingen aangeboden. 

Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw wachten artiesten het publiek op. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek. Welke artiest staat daar? Welke act? En waar?
 
Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt. Exceptioneel leuk voor het publiek en ook voor de artiest! Het publiek komt op plaatsen waar het nooit komt, de kleedkamers waar de sterren vertoeven, de artiestenfoyer en de laad- en losruimte.
 
Het publiek wordt ontvangen in de theaterzaal, waarna de grote groep opgedeeld wordt in meerdere groepen. Er worden verschillende voorstellingen gepresenteerd. De groepsgrote wordt continu aangepast aan de beschikbare ruimte waar de voorstelling plaatsvindt.Slechts twee maanden op tournee, een bijzonder complexe, unieke en vernieuwende productie. 

Bij deze voorstelling zit geen pauzedrankje inbegrepen.

U kunt hier uw reactie plaatsen