zo 7 okt 2018
15:00 - 16:40

Grote Zaal downstage
Jeugd & familie
Pauze: Nee

Prijs € 13.50
T/m 12 jaar € 11.50

De Vrekkin laat zien dat je je gezin niet kunt runnen als een bedrijf en dat geld niet hetzelfde is als oprechte aandacht.

Een hilarische familiekomedie over een schaamteloze familie met te veel geld en te weinig realiteitsbesef. Voor iedereen die er weleens van droomt heel erg rijk te zijn!

Onder strakke regie van moeder en haar personal assistent leidt deze modern family met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert gooit ze de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn. Ondertussen leven haar kinderen zich uit in geheimen, stiekeme verlangens en foute vriendjes. De gezinschaos is compleet.

In een supermateriële wereld waarin kinderen bijna vanzelfsprekend opgroeien met de nieuwste gadgets, dure merkkleding en funny trips is het voor ouders lastig grenzen te stellen. Families als de Trumps en Kardashians geven het idee dat rijkdom onuitputtelijk is. Als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben?

Cast: Bettu Schuurman, Bram Coopmans, Yara Alink, Isabelle Houdtzagers, Sander Plukaard, Christine van Stralen, Billy de Walle, Dalorim Wartes. 
 

U kunt hier uw reactie plaatsen