wo 3 apr 2019
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 21.60

“Don Duyns schreef een monoloog die voortdurend schakelt in sfeer en locatie. Dat zorgt, mede door de strakke regie van Bram Jansen, voor een spannende dynamiek. Larhzaoui is een innemend performer die zijn publiek volop bij het verhaal betrekt.”

Parool

“Een indrukwekkend en bij vlagen onthutsend verhaal, dat je onmogelijk onberoerd kan laten.”

Volkskrant

“Fahd Larhzaoui raakt gevoelige snaar.”

Theaterkrant

Je bent herboren, nu kan het feest beginnen. Of niet?
 

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Waar Schijn een coming of age was, is opvolger Shirt uit Fahd! een facing the facts, waarbij Fahd een inkijkje geeft in de gayscene met zijn feesten en geëxperimenteer met drugs.

Het voelt goed op een party te zijn waar niemand een mening over hem heeft, waardoor hij een totaal gevoel van vrijheid ervaart. Maar boven een ontsnapping uit de realiteit hoopt Fahd iets terug te vinden wat hij was kwijtgeraakt: liefde, een eigen identiteit en een nieuwe familie, nadat zijn eigen familie hem na zijn coming out de rug toekeerde. Anders dan de onbedwingbare fear of missing out in de uitgaansscene doet vermoeden, is Fahd vooral op zoek naar die ene persoon die de pijn, woede schaamte en desillusie kan laten verdwijnen.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen