wo 27 feb 2019
20:30 - 22:35

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 22.10

“Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar onmisbare aanwezigheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien.”

Nu.nl

“Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres zorgt met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert je met haar stem en performance".

3voor12

Ben jij wel eens door een stem recht in je hart geraakt omdat het een ultieme balans is tussen magisch zuiver bereik en subliem klinkende noten? Vakgenoten zijn allang bekend met haar uitzonderlijke kwaliteiten en het grote publiek omarmde haar tijdens haar deelname aan The Voice Of Holland: Jennie Lena.

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren. Ze is een podiumbeest en een vakvrouw. Een sterke persoonlijkheid met rauwe Amsterdamse humoristische flair. Haar stem is haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En met succes! Ze behaalde in 2015 de finale van ‘The Voice of Holland’, haar video’s gaan viral (meer dan 28 miljoen views) en haar recente tour was sold out. Jennie gaat all the way in haar theatershow waar ze een akoestische set zal zingen, klein en intiem. Nummers die ze in ‘RTL Late Night’ zong zullen, afgewisseld met vele andere nummers, de revue passeren.

U kunt hier uw reactie plaatsen