zo 11 nov 2018
14:00 - 15:50

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 15.00

The Wieners zijn: Rob Roemers (zang & gitaar), Jaap Wijn (zang & gitaar), Geurt Engelsman (contrabas & basgitaar) en Jan Timmermans (drums)

Een team van betrokken theaterliefhebbers heeft samen met onze programmeurs opnieuw een prachtige serie vol muziek en toneel samengesteld. Na een zeer succesvolle eerste serie zijn zij trots op het resultaat van de derde Overdag Serie.

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… Een ode aan de Koningen Van De Samenzang!

Een eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock-’n-roll tributeband! Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80. 

U kunt hier uw reactie plaatsen