wo 21 nov 2018
20:30 - 22:10

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

"Dat hij geen one-trick pony is, wisten we al van zijn eerste show. Ja, William Boeva speelt zijn gestalte en gebreken onbeschaamd uit, maar hij houdt ons tegelijk een spiegel voor."

De Standaard

“De combinatie van zelfspot en openhartigheid maakt deze jonge comedian bijzonder” (NRC) en vier sterren in Vlaams dagblad De Standaard voor ‘Reset’. William viel op in de Nederlandse media en mocht aanschuiven bij DWDD en Spijkers met Koppen op Radio2. Dat leverde hem een vliegende start op in de Nederlandse theater!

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Zijn debuutvoorstelling Megalomaan zorgde voor uitverkochte zalen in Vlaanderen en een korte tournee door het Zuiden van Nederland.

De spannende rush van zijn eerste Nederlandse tournee was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is. Of om wat hij doet. Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nóg sneller, nóg scherper en nóg verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen