zo 13 jan 2019
13:00 - 17:00

Grote zaal
Zoetermeers Initiatief
Pauze: Nee

Prijs € 30.85

Tasting Whisky: Celtic Spirit. We reizen naar Ierland, Schotland, Wales, Cornwall en Bretagne en proeven overal van de lokale specialiteiten

Welkom in de wereld van de whisky. In het Stadstheater Zoetermeer nemen wij u mee op een ontdekkingstocht langs geuren en smaken.

TASTING WHISKY: CELTIC SPIRITS
Welkom in de wereld van de whisky. In het Stadstheater Zoetermeer nemen wij u mee op een ontdekkingstocht langs de geuren en smaken van deze bijzondere drank.
 
Tijdens Tasting Whisky: Celtic Spirits reizen we langs de gebieden waar de Kelten vele eeuwen geleden neerstreken. Uit hun erfenis stamt het „uisge baugh“, het levenswater. We reizen naar Ierland, Schotland, Wales, Cornwall en Bretagne en proeven overal van de lokale specialiteiten. Een unieke middag vol bijzondere smaken!
 
U zit ontspannen in de Grote Zaal van het Stadstheater Zoetermeer en proeft zes unieke whiskies. En wellicht ook nog iets anders bijzonders!  Daarna gaat het feest verder tijdens de informele proeverij. Hier zijn meer dan 100 verschillende (internationale) drankente proeven bij de stands van de whiskykenners.
 
Prijs: € 30,- inclusief alle whiskies
 
Introductie:
Nieuw in de wereld van de whisky? Benieuwd naar de verschillen tussen blended whisky en malt whisky? Geen idee wat al die verschillende whiskytermen betekenen en hoe u eigenlijk moet proeven? Voorafgaand aan Tasting Whisky vindt er in de VIP Foyer van het Stadstheater een introductie plaats. Hier leert u meer over whisky, het maakproces, de verschillende smaken en hoe te proeven. Zo bent u perfect voorbereid op de tasting in de zaal.
 
Prijs: € 7,50 inclusief 1 whisky

U kunt hier uw reactie plaatsen