wo 14 nov 2018
20:15 - 22:30

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 31.00

"Een aaneenschakeling van hoogtepunten werd opgediend en het publiek genoot ervan"

Maxazine

“Ellen ten Damme en de exercitie van wederzijdse liefde”

Dagblad van het Noorden

"Ze krijgt het voor elkaar om zelfs de meest uitgekauwde hit fris te laten klinken"

Theaterkrant

"Dit is Ellen ten Damme: die weet van ieder optreden een spektakel te maken, met haar muzikale talent en onuitputtelijke energie"

Theaterkrant

Een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Geniet u van onze altijd bijzondere Nederlandse alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest, dit keer ook Franstalig!

Van Parijs naar Berlijn, via Amsterdam en weer terug. Kris kras door het knarsende en piepende Europa zegt Ellen ten Damme: “Chantez! en Dansez! Maintenant!”

Met de geweldige muziek uit de jaren ‘20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen, ook wel het interbellum genoemd. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot , Stromae en Marlene Dietrich.

Samen met haar achtkoppige superband The Magpies raast Ellen door een eeuw Europa heen. Zelf heeft ze in de halve eeuw dat ze hier al rondloopt al veel mogen meemaken, amoureuze avonturen of juist niet, toch vraagt zij zich vrolijk af: “Kan ik er iets aan doen, dat alles naar de klote gaat? Nee!”

Dus laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu! Je Veux L’amour,(verdomme).

U kunt hier uw reactie plaatsen