di 27 nov 2018
20:15 - 22:05

Grote Zaal downstage
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 26.00

“Dan dimt het licht, zingt zij haar liedjes en toont ze aan tot de top van de vrouwelijke singer-songwriters in Nederland te behoren. De stembanden voluit, loepzuiver en nog altijd zijn de krachtige hoge uithalen haar geheime wapen. Die liedjes zijn doorspekt met teksten en verhalen uit haar leven.”

Meppeler Courant over Zo Zit Dat Dus

Jacqueline en het theater bleken al bij haar eerste voorstelling Zo Zit Dat Dus een gouden match te zijn. 

Tijdens haar eerste theatervoorstelling Zo Zit Dat Dus uit 2015, nam Jacqueline Govaert het publiek mee in haar verhaal over hoe het nou allemaal zit met de eerste liedjes die ze ooit schreef, met het missen van Krezip en haar leven van toen en nu als 30-plusser. “Ik voelde me direct geweldig thuis op die planken, er is een hele nieuwe wereld voor me bij gekomen om mijn songs te kunnen zingen en er over te vertellen.”

Met haar nieuwe theatervoorstelling Zo Zit Dat Dus Ook is Jacqueline weer wat volwassen jaren verder en heeft zij een prachtig nieuw album Lighthearted Years op zak. Ze staat te popelen om terug op die theaterplanken te staan. “Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

U kunt hier uw reactie plaatsen