di 23 okt 2018
20:15 - 22:10

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 25.00

“In Een Ander Licht wordt een show met eigen liedjes, maar ook andere die veel voor me betekend hebben, zoals uit Beste Zangers. Wie is Tommie? Dát wil ik proberen te vertalen in een avondvullend programma.”

Tommie's eerste en compleet eigen theatershow, met zijn eigen muziek in de hoofdrol.

Voor Tommie is het theater een tweede thuis. Hij stond er als Troy Bolton in High School Musical, als Kenicki in Grease en als Zorro in de musical Zorro. Maar ook in producties als Dirty Dancing, Hair en On Your Feet! bewees Tommie dat theater in zijn DNA zit. In maart 2018 verscheen zijn debuut-EP Zoveel Liefde en in diezelfde maand speelde hij de rol van zijn leven; Jezus in het spektakelstuk The Passion.

De plannen voor een eigen theatertour komen voort uit een keerpunt in Tommies carrière. Toen hij vorig jaar verscheen in het tv-programma Beste Zangers deed hij de monden van het publiek openvallen met fantastische vertolkingen en een weergaloos duet met Tania Kross. De views op YouTube gingen door het dak. Tommie Christiaan, de zanger, had zichzelf op de kaart gezet.

Met zijn Nederlandstalige muziek wil hij het gat vullen tussen aan de ene kant de volkszangers en aan de andere livebands. Hij staat te trappelen om met zijn eigen nummers het podium op te stappen.

U kunt hier uw reactie plaatsen