zo 26 mei 2019
16:00 - 18:00

Kleine Foyer
360° Events

Prijs € 12.85

Beleef muziek alsof de artiest in je eigen huiskamer staat en geniet van akoestische optredens als nooit tevoren!

Bij deze voorstelling zit geen pauzedrankje inbegrepen.

Acht jaar geleden was Suzanne Jarvie nog advocaat en had ze nog nooit een song geschreven, maar inmiddels kan ze mee met de allerbesten in het rootsgenre

Na haar debuut van enkele jaren geleden dat in sloeg als een bom, wordt de langverwachte echte opvolger (in februari 2016 zag nog een EP het levenslicht) van dit album: “In The Clear” in januari 2019 gereleased. Deze advocate van beroep besloot op latere leeftijd na een zwaar ongeluk van haar zoon, haar muzikale kwaliteiten in te zetten hetgeen resulteerde in het album: ”Spiral Road”. Ze zal worden begeleid door (Hugh) Chris Brown, Hij begeleidde haar de vorige keer ook en produceerde wederom haar album. Deze naam komen we regelmatig tegen als het om bijzondere producties gaat.

Tevens zal de Canadese muzikante Kate Fenner, inmiddels wonend in New York, hierbij aanwezig zijn. The New York Times beschrijft haar vocale stijl als “A lusty, alternative, Joni Mitchell-ish sound." Ze deed de lead vocals in de Canadese alternative rock band Bourbon Tabernacle Choir 9’80- ‘900. Na opheffing van de band bleef ze toeren met bandlid Chris Brown. Toerde met The Tragically Hip. Erna de release van haar 1e soloalbum: “Horses and Burning Cars” (2003) Opgevolgd door “Magnet.” Fenner's muziek is ook gebruikt voor de soundtrack van "Mystery On Fifth Avenue" In 2017 verschijnt “Middle Voice.” Een mooi album met een prachtcover van Dylan. Wees getuige van dit debuut op Nederlandse bodem! 

Klik hier om naar het album In The Clear te luisteren.

U kunt hier uw reactie plaatsen