zo 17 mrt 2019
11:45 - 13:30

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 19.00

Inclusief koffie & thee voorafgaand aan het concert en exclusief pauzedrankje.

Om 11.00 uur start de gratis inleiding door Johan de Keizer.

Violist Noé Inui en pianist Vassilis Varvaresos zijn een onweerstaanbare combinatie. Dat bleek vanaf hun eerste samenspel in 2012. Voelen elkaar naadloos aan.

Een onweerstaanbare combinatie, het duo van violist Noé Inui en pianist Vassilis Varvaresos. Nadat zij in 2012 hun eerste gezamenlijke optreden hadden beëindigd, was het voor hen meteen duidelijk dat dit niet een samenwerking van tijdelijke aard zou zijn: zozeer voelen zij elkaar aan, zo zijn zij één tijdens hun concerten, iets wat tot achterin de zaal zicht- en hoorbaar is.

Als duo zijn zij regelmatig te beluisteren in toonaangevende zalen in vele Europese landen. In februari 2016 traden zij op in een uitverkochte Kleine Zaal van het Concertgebouw, een recital dat met veel enthousiasme en mooie recensies werd ontvangen. Ook in Japan, Korea en de VS zijn zij graag geziene gasten. Hun eerste cd als duo - met werken van Strauss (op. 18) en Schumann (Sonate nr. 2) - werd in Nederland opgenomen en in 2015 op het Nederlandse label Navis Classics uitgebracht. In toonaangevende vakbladen en Nederlandse dagbladen ontving deze CD louter 4 en 5 sterren.

Leg uw oor te luister. En geniet.

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Koffieconcertenklik hier voor het uitgebreide serie overzicht.

U kunt hier uw reactie plaatsen