ma 12 nov 2018
20:15 - 22:45

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Kaartverkoop voor dit concert gaat via Ticketmaster en niet via het Stadstheater.

Kaarten kunnen ook fysiek gekocht worden bij Primera en bij de Boerderij tijdens openingstijden.

Kaarten in de voorverkoop kosten €59,00

KAARTVERKOOP VIA TICKETMASTER

De internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box, de enige Genesis tributeband met de zegen van Genesis en Peter Gabriel, komt met hun A Genesis Extravaganza - An Unprecedented Musical Feast of 1970-1977 Favorites & Rarities naar het Stadstheater. Onder de naam BIS (Boerderij in Stadstheater) presenteren Cultuurpodium Boerderij en het Stadstheater samen zo nu en dan bijzondere concerten in een seated-setting.

The Musical Box heeft al voor meer dan een miljoen toeschouwers wereldwijd opgetreden, in een aantal van de meest prestigieuze locaties, zoals The Royal Albert Hall in Londen.

De band had het voorrecht om Phil Collins en Steve Hackett van Genesis te ontvangen voor gastoptredens en wordt in hun zoektocht naar authenticiteit vaak genoemd als de beste Genesis tributeband ter wereld! Verwacht nummers uit de beginjaren van Genesis, denk daarbij aan songs als Trespass, Nursery Crime, Foxtrot, Selling England by the Pound, The Lamb lies down on Broadway, A Trick of The Trail en Wind & Wuthering.

In Nederland enkel en alleen te zien in Tivoli Vredenburg én het Stadstheater!

U kunt hier uw reactie plaatsen