do 20 dec 2018
20:30 - 21:45

Kleine zaal
360° Events
Pauze: Nee

Prijs € 15.00

In de volgende edities van De Ondervraging zijn burgemeester Aptroot en Janny van der Heijden aan de beurt. Zorg dat je erbij bent!

Tijdens 360° De Ondervraging heb jíj de kans om Javier Guzman het hemd van zijn lijf te vragen! De avond wordt ondersteund door een professionele interviewer, maar het publiek is aan zet! Ga in gesprek en kom zo van alles te weten over zijn vakgebied, passies en interesses. Kom jij Javier Guzman het vuur aan de schenen leggen?

Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. In 2019 komt hij alweer met zijn negende avondvullende programma!

Naast al het succes dat Javier in zijn leven voor elkaar heeft gekregen, is zijn leven niet altijd even makkelijk geweest. In het programma BN'er in Therapie vertelt Javier openhartig over zijn traumatische jeugd. Zijn Spaanse vader kampte met grote psychische problemen en onvoorspelbaar gedrag, waardoor Javiers moeder zich genoodzaakt zag om in het holst van de nacht met de kinderen naar Nederland te vluchten. Die nacht ontnam zijn gevoel van veiligheid voorgoed. Nu zijn vader is overleden -hij pleegde zelfmoord- is Javier het houvast helemaal kwijt. Maar als er iéts is dat Javier Guzman goed kan, is het zijn emoties uitschakelen wanneer hij eenmaal op het podium staat: de plek waar hij heer en meester is als cabaretier. Deze avond geeft hij zich een keer wél bloot op het podium. 

U kunt hier uw reactie plaatsen