do 11 apr 2019
20:30

Kleine zaal
360° Events

Prijs € 5.00

Grijp deze kans en ga met Janny in gesprek over haar vakgebied, passies en interesses. Professioneel interviewer Patrick Nederkoorn ondersteunt deze avond maar het publiek is aan zet!

Grijp deze smakelijke kans om één van de bekendste culinaire autoriteiten van dit moment eens even stevig aan de tand te voelen. Janny van der Heijden is een duizendpoot op het gebied van culinair en alle communicatie die daar bij komt kijken.

Als televisiemaker achter de schermen heeft ze veel culinaire programma’s op haar naam staan, van Koken met Sterren, Wie is de Chef, MasterChef, tot De kwestie van Smaak. De laatste paar jaar staat ze ook voor de camera bij succesvolle programma’s zoals De Nationale Eettest. En jureert ze samen met Robèrt van Beckhoven het tv-programma Heel Holland bakt.
 
Niet alleen op beeld maar ook op papier doet Janny het goed. Ze is Nederlands culinair publiciste en was hoofdredacteur van het kookblad Tip Culinair. Daarnaast schreef ze tientallen kookboeken en hedendaags schrijft zij voor diverse dagbladen en tijdschriften. Daarnaast heeft Van der Heijden haar eigen bureau dat zich bezighoudt met onder meer culinaire communicatie, het ontwikkelen van receptuur en culinaire historie.

U kunt hier uw reactie plaatsen