vr 18 okt 2019
20:15 - 22:25

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 26.00

Het album Pressure Makes Diamonds is gemixt door zesvoudig Grammy Award winnaar Vance Powell die werkte met o.a. Kings Of Leon, Buddy Guy, Arctic Monkeys en Chris Stapleton.

Wegens groot succes terug in het theater. De voorstelling waarin Danny Vera muzikaal groter uitpakt dan ooit! Waar hij tijdens eerdere tours met band of zelfs helemaal alleen te zien was, voegt Danny er deze keer een blazerssectie én strijkensemble aan toe. De muziek van zijn nieuwe album Pressure Makes Diamonds zal groots worden gebracht.  

De Middelburgse singer-songwriter, bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde New Black And White als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. 

In Pressure Makes Diamonds zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag! 

Geniet deze avond ook buiten de zaal van muzikaal talent tijdens Get on STAGE!
Iedere maand biedt het Stadstheater lokaal talent een podium om in het randprogramma van bijzondere artiesten te staan. Deze avond staan Stefanie Kenter en Orfeo op het podium. 

"Ik ben Stefanie Kenter en ik ben al van jongs af aan bezig met muziek maken zoals zang, piano en gitaar. Ik heb op de Havo voor Muziek en Dans gezeten waar ik mij voornamelijk heb gericht op jazz, soul en pop. Momenteel maak ik o.a. al vier jaar muziek met gitarist Orfeo Marakan. Wij maken soulvolle muziek in een akoestisch jasje met hits van Aretha Franklin, Joss Stone maar ook van Nederlandse bodem zoals Alain Clark." 

Lees meer...

U kunt hier uw reactie plaatsen