vr 22 nov 2019
20:15 - 22:20

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 36.00

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical Hij gelooft in mij en in de film Bloed, zweet en tranen.

Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes ons heeft nagelaten!  

Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen! 
De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band.  
Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen!  
Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen. 
 
“Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar.  Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert.” – Martijn Fischer 

Geniet deze avond ook buiten de zaal van muzikaal talent tijdens Get on STAGE!
Iedere maand biedt het Stadstheater lokaal talent een podium om in het randprogramma van bijzondere artiesten te staan. Deze avond staat Lee Belle op het podium.

Lee Belle bestaat uit 3 gepassioneerde muzikanten: Natasja (leadzang), Marieke (piano, zang) en Vanessa (gitaar, basgitaar, zang). Ze houden van verhalen vertellen en spelen prachtige, intieme Nederlandstalige zelfgeschreven liedjes die je raken tot op het bot (als je het toelaat). Er wordt vanuit het hart geschreven en gemusiceerd. Van kleine verrassende ballads, Memphis Blues, tot spoken word. De muzikale ingangen zijn veelzijdig en divers. Échte, eerlijke muziek met teksten die ‘levensherkenbaar’ zijn.

Lees meer...