za 1 feb 2020
20:15

Grote zaal
Dans

Prijs € 23.00

‘Een voorstelling over veerkracht, levensdrift en vitaliteit’

De voorstelling gaat over groeikracht, levensdrift. Over het gevecht te willen ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen.  

Na HOME (2017) en BROOS (2019) is KIEM het nieuwste werk van Conny Janssen voor het theater met een groot, avontuurlijk ensemble van tien dansers.  

Het werk van Conny Janssen werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op diverse festivals. Daarnaast is Conny Janssen Danst een broedplaats voor jong talent. Zowel jonge dansers als jonge dansmakers krijgen de kans zich binnen de professionele omgeving van het gezelschap te ontwikkelen. Het gezelschap is hiermee een belangrijke ambassadeur van de moderne dans. 

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 Inleiding

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. Een inleiding kan worden besteld in het bestelproces!