di 21 jan 2020
20:15 - 22:20

Grote zaal
Show
Pauze: Ja

Prijs € 27.00

Percossa: Wederom uitgeroepen tot ‘Best Percussion Group Benelux’

“Een roller coaster van diverse soorten muziek, met veel humor en stil zitten is echt onmogelijk.”

I Love Theater

Fysiek én ritmisch muziektheater! 

Op veler verzoek brengt Percossa twee van haar internationaal meest succesvolle shows weer op de planken in de Nederlandse theaters. Tien Jaar van de Straat en Knock Out komen samen in een wervelende avond DOUBLE BILL, vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts. 

Onder regie van Karel de Rooij (Mini en Maxi) vliegen de vier straatartiesten voor de pauze letterlijk over het toneel, waarbij ze u in hoog tempo trakteren op muziektheater met de meest verrassende instrumenten en attributen. Na de pauze wordt u meegezogen in een arena waar niets is wat het lijkt: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums… “Vier virtuoze komedianten in een onderling gevecht” (AD). 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €28,50 voor maar €26,00! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen