za 26 jan 2019
12:00 - 23:00

Kleine Foyer
Specials

Foto's zijn gemaakt door Lies Vogelzang

Creaties & Conversaties met Fashion Art van modekunstenares Agnes van Dijk. 

Agnes heeft een onuitputtelijke drang om iets moois en eigenzinnigs te maken. Daarbij wordt zij gestimuleerd door haar verlangen om verder te kijken. Want iets is altijd weer anders dan dat het lijkt. "Ik houd van het uitwerken van ogenschijnlijk gekke ideeën in iets stijlvols, met gevoel voor schoonheid." Dit resulteert in prachtig creatief werk met ongebruikelijke materialen, zoals mandarijnenschillen, eierschalen, inlegkruisjes, koolbladeren, latex, schelpen, orchideeën, veren, vissenhuid en zeewier.

Tijdens het Theaterweekend komt Agnes van Dijk met haar creaties naar het Stadstheater en kunt u deze indrukwekkende modegang van dichtbij bekijken. Agnes zal op gezette tijdstippen een korte presentatie geven waar zij uitlegt waar haar werk vandaan komt, hoe zij op de ideeën komt en hoe ze daar mee aan de slag gaat. Van 12:00u tot 23:00u zwieren er modellen rond door het gebouw met de prachtige creaties aan! 

Agnes geeft in de VIP-stage van het theater informatieve presentaties om 13:00u, 15:00u, (18:00u) en om half 19:30u. U bent van harte uitgenodigd om deze te komen bezoeken! Toegang is gratis. 

U kunt hier uw reactie plaatsen