zo 10 mei 2020
16:00 - 18:00

Kleine Foyer
360° Events

Prijs € 12.50

Iedere editie wisselende artiesten, bekend gemaakt door het seizoen heen! Houd de website in de gaten.

 
Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Zo'n 10 jaar al tourt Danni Nicholls als een van de leading ladies van de Britse Americana over Europese maar ook Amerikaanse podia. Geïnspireerd door de uitgebreide platencollectie van het thuisfront betovert ze daarbij zowel publiek als mediaprofessionals.

Zo mag ze BBC-icoon Bob Harris: "I absolutely love the beauthy and elegance of her music" en toonaangevend muziekblad Q magazine: "She slips effortlessly between smoky soul, folk-pop and heart-wrenching alt-country, all in a rich voice" tot haar fans rekenen. 

In December 2018 schitterde ze bij Hidden Xmas Deluxe op diverse Nederlandse podia. Met het veelgeloofde album The Melted Morning, en opnieuw een nominatie voor een AMAUK award op zak komt een van Engelands favoriete Americana zangeressen nu terug voor een kort solo tourtje.  Verwacht mooie countryliedjes gebracht met een warme stem en uitgekiend gitaarspel.    

Lazy Sunday Afternoon is de perfecte zondagmiddag besteding!
Steengoede muziek van uiteenlopende genres in een setting zo knus als uw huiskamer. Beleef en geniet van een intieme concertervaring met een lekker drankje van de bar. Dat is pas ontspannen de week afsluiten!