za 26 jan 2019
15:00

DownSTAGE Theater & Café
Specials

Prijs € 7.50

Let op! De tijden zijn onder voorbehoud, mochten een workshop niet voldoende deelnemers hebben dan kan het zijn dat de workshops samen worden gevoegd.

Kom tijdens het Theaterweekend! mee doen aan de SoSo You Think You Can Shake Cocktailworkshop, georganiseerd door onze exotische buren van restaurant SoSo! 

De zaterdag tijdens het Theaterweekend staat in het teken van de Ladies. Op verschillende tijdstippen organiseert restaurant SoSo een cocktailworkshop tijdens de Ladies Day in het Theaterweekend. Met een eigen stand staan zij beneden in het downSTAGE café van het Stadstheater. De prijs is inclusief het maken én opdrinken van de cocktail. Scoor je tickets nu in het boekingsscherm en ben verzekerd van een plek in deze gezellige en overheerlijke workshop! (18+)

De zondag tijdens het Theaterweekend is het mogelijk om de heupen lekker los te schudden! Ook op deze dagen mogen onze buren van restaurant SoSo niet ontbreken en geven zij op twee tijdstippen een swingende SoSo You Think You Can Shake Latin dansworkshop in de VIP-stage boven in het Stadstheater. De twee workshops zijn inhoudelijk verschillend, bezoek dus vooral beide workshops! Ben je nog niet zo'n ervaren Latin danser, of juist wel? Geen probleem! De workshops zijn makkelijk op eigen niveau in te richten.  
Haal je tickets hier!

If You Think You Can Shake beiden workshops, boek dan in het bestelproces je combinatie ticket en doe mee aan de Cocktail- én de Latin workshop voor maar €7,50!

U kunt hier uw reactie plaatsen