zo 27 jan 2019
17:00 - 18:00

Kleine Foyer
Dans

Prijs € 5.00

Deelnemen aan beide workshops? Dit kan voor slechtst €7,50!

Kom tijdens het Theaterweekend! mee doen aan de SoSo You Think You Can Shake Latin dansworkshop, georganiseerd door onze exotische buren van restaurant SoSo! 

De zondag tijdens het Theaterweekend staat volledig in het teken van dans waarbij het mogelijk is om de heupen lekker los te schudden! Onze buren van restaurant SoSo geven op twee tijdstippen een swingende SoSo You Think You Can Shake Latin dansworkshop in de VIP-stage boven in het Stadstheater. De twee workshops zijn inhoudelijk verschillend, bezoek dus vooral beide workshops! Ben je nog niet zo'n ervaren Latin danser, of juist wel? Geen probleem! De workshops zijn makkelijk op eigen niveau in te richten.  
Scoor je tickets nu in het boekingsscherm en ben verzekerd van een plek in deze gezellige workshop!

De zaterdag staat in het teken van een echte Ladies Day. Op verschillende tijdstippen organiseert restaurant SoSo cocktailworkshops voor de dames maar natuurlijk mogen ook de mannen meedoen! Met een eigen stand staan zij beneden in het downSTAGE café van het Stadstheater. De prijs is inclusief het maken én opdrinken van de cocktail (18+). Reserveer hier alvast je plekken. 

If You Think You Can Shake beiden workshops, boek dan in het bestelproces je combinatie ticket en doe mee aan de Cocktail- én de Latin workshop voor maar €7,50!

U kunt hier uw reactie plaatsen