zo 27 jan 2019
10:00

DownSTAGE Theater & Café
Jeugd & familie

Prijs € 0.00

Let op! Er zijn beperkte plekken, dus vol is vol.

Heb jij altijd al een keer de directeur van het Stadstheater willen zijn? Dit is je kans! Boek snel je gratis ticket want vol=vol! 

Het Nationaal Theaterweekend is altijd een ontzettend druk weekend voor de medewerkers van het Stadstheater en daarom zijn wij op zoek naar een aantal enthousiastelingen van vijf jaar of ouder, die het leuk vinden om ons uit de brand te helpen bij de inloop van een voorstelling. Een uur voor aanvang van de voorstelling (er zijn twee voorstellingen om verzameltijd om 10:00u en om 14:00u) worden de behulpzame helden verwacht bij de garderobe, hier worden jullie gekoppeld aan een medewerker die jou precies uit gaat leggen welke taken er allemaal klaarliggen voor het komende uur. Samen gaan jullie aan de slag en zorgen voor een warm ontvangst voor alle bezoekers en zorgen jullie er voor dat iedereen uiteindelijk netjes en op tijd klaar zit in de zaal voor dat de voorstelling start. Super tof toch! 

De voorstelling om 11:00u is Assepoes(5+) van Lonneke van Leth en kun je na je werk als Theaterdirecteur met papa of mama bezoeken! Boek hier de tickets

U kunt hier uw reactie plaatsen