vr 24 jan 2020
20:15 - 22:25

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 10.00

Het Nationaal Theaterweekend is het leukste weekend van het jaar voor iedereen!

Love the one you are with laat je de 70's beleven met de mooiste lovesongs van bijvoorbeeld Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt e.v.a.

Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van the 70's Unplugged. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70's vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70's klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen.

Love the one you are with laat je de 70's opnieuw beleven met de hits van bijvoorbeeld Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Rondstadt en vele anderen.

Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft the 70's Unplugged zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. Love the one you are with is daarom een show die je niet wil missen!

Afterparty
Na afloop van de voorstelling van 70's Unplugged is er een 70's afterparty in STAGE kitchen & café. Trek die wijde pijpen maar uit de kast en kom swingen op de heerlijkste hits uit de jaren 70.