zo 2 jun 2019
14:00 - 15:00

Grote zaal
Jeugd & familie
Pauze: Nee

Prijs € 16.95

"Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit"

Theaterkrant

"Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt" (...) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-sympthonen”

De Volkskrant

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.
De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes

De Australische theaterbewerking van CDP heeft vele theaterprijzen gewonnen. Meneer Monster verovert met hun versie ook in Nederland en België de harten van het publiek.

U kunt hier uw reactie plaatsen