ma 16 dec 2019
20:15 - 22:30

Grote zaal
Show
Pauze: Ja

Prijs € 32.50

Steun dit goede doel! Geluk is mooier als je het deelt!

Tijdens deze avond komen een aantal van de beste inspirators van Nederland hun lessen over geluk en persoonlijke groei delen met het publiek. Want geluk is mooier als je het deelt.

Deze avond is de benefietavond van Stichting Rocking Up X-mas. Deze stichting zorgt in 2019 dat 1000 gezinnen in moeilijkheden kerst kunnen vieren zoals het hoort. De gezinnen zijn afhankelijk van de voedselbank voor hun dagelijkse maaltijden. Rocking Up X-mas brengt een luxe en uitgebreid kerstpakket zodat zij ook kerst kunnen vieren met het hele gezin. De opbrengsten van deze avond komen geheel ten goede aan de gezinnen. Het kopen van één kaartje betekent ook het helpen van één gezin.

Het initiatief is in 2013 begonnen met zes gezinnen. Sindsdien is het aantal gezinnen elk jaar gegroeid. In 2018 heeft het initiatief 500 gezinnen geholpen en dat aantal wordt dit jaar verdubbeld. Deze gezinnen zijn verspreid over 20 steden, waaronder Zoetermeer.

Deelnemende sprekers:

  • Thijs Lindhout is een van de meest succesvolle podcasters van Nederland en tourt door het land met zijn eigen theatershow over succes en geluk. Deze avond zal hij ons ook inspireren.
  • Fien Vermeulen deze Q-Music DJ en Expeditie Robinson deelnemer deelt voor het eerst haar lessen na met meedoen aan Expeditie Robinson. 
  • Kevin Weijers is auteur van bestseller “21 dagen niet klagen” en zal je laten lachen en inspireren om nooit meer te klagen. Ja, het kan!
  • Niek van den Adel kreeg negen jaar geleden een motorongeluk en heeft sindsdien een dwarsleasie. Deze avond vertelt hij hoe hij door dit ongeluk gelukkiger dan ooit is geworden.
  • Jitske Kramer reist de wereld over om van verre volkeren en inheemse stammen te leren over geluk en persoonlijke groei. Deze avond deelt ze haar vondsten.