za 1 aug 2020
21:00 - 22:00

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

We zijn terug na de pauze! De pauze is over dames en heren, we gaan weer beginnen met programmering!

De theaterdeuren staan weer open en René van Kooten en Brigitte Heitzer treden voor jou bij ons op. Wat voelt dat goed om weer te kunnen zeggen! 

Een zomeravond met Brigitte Heitzer en Rene van Kooten, twee beste vrienden. Beste vrienden die door de coronacrisis elkaar niet meer mochten zien en opeens niet meer mochten doen wat ze het liefst doen: samen zingen. Nu er weer langzaamaan wat meer mag staan ze beide te trappelen om samen met pianist Billy Maluw en multi- instrumentalist Ingmar Spaaij het podium op te gaan! 

Brigitte en Rene brengen een theaterconcert met bekende en onbekende liedjes, deels geïnspireerd op de afgelopen tijd. Er gaat niets boven het weer kunnen genieten van optreden in een theater en spelen voor een live publiek. Een eenmalig optreden, waardoor dit een unieke zomeravond wordt waar jij bij kunt zijn!

De theaterbeleving gaat anders zijn dan dat je gewend was. Maar wat wij jou kunnen garanderen is een geweldig intieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van het theater en jouw veiligheid. Voor deze exclusieve programmering neem jij, net als de artiest, ook plaats op het grote podium. Hierdoor is jouw theaterbeleving op 1,5 meter nog intenser, leuker en indrukwekkender dan vanuit de zaal. Zo kunnen we ook op veilige afstand een mooie theaterervaring delen! 

De kaarten worden ongeplaceerd verkocht. Bij binnenkomst wijst een van onze medewerkers je een plekje aan.