zo 1 nov 2020
16:00 - 17:00

Grote zaal
Jeugd & familie
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een meet & greet.

Voor deze voorstelling geldt geen vriendenkorting

Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

LET OP!
Vanwege de veiligheidsmaatregelen kunnen we een beperkt aantal volwassenen in de zaal ontvangen. Om dit aantal te kunnen borgen, wordt er onderscheid gemaakt tussen een NORMALE (kind) en een VOLWASSEN toegangskaart. Kies de juiste ticketsoort in stap 4 bij het bestelproces. Volwassene met een NORMALE toegangskaart krijgen geen toegang tot de voorstelling! 
VB. Kom je met 1 volwassene en 2 kinderen naar de voorstelling dan bestel je: 1x VOLWASSENE en 2x NORMALE toegangskaarten.


Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’. 

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis? 

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar! 

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.