vr 18 sep 2020
20:15 - 21:30

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

Een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd op 29 april 2020 i.v.m. het coronavirus is deze voorstelling verplaatst naar theaterseizoen 2020/2021. Indien je kaarten had voor 29 april 2020, heb je inmiddels nieuwe tickets ontvangen voor deze voorstelling. Geen nieuwe tickets ontvangen? Neem dan even contact op via de mail of telefonisch: 088 220 70 50 met de servicebalie. Actuele openingstijden vind je hier.  

Je hebt waarschijnlijk al vaak om Jim gelachen zonder dat je het wist. Hij is namelijk al jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld.

Hij is een begrip in het stand-up comedy circuit. Hij is al vijftien jaar lang niet weg te denken uit de club- en theaterscene. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows.

Tegenwoordig is het gemeengoed om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. Jim Speelmans toont aan dat er meer mogelijk is. Durf is een van zijn belangrijke karaktereigenschappen. Teksten mogen ‘schuren’. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien, wat het onderwerp ook is. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans. 

Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier. 

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.