zo 6 nov 2022
11:45

Kleine zaal
Muziek

Prijs € 19.00

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Koffieconcerten. Meer informatie onder Je Bezoek - Voordeel.

Een koffieconcert van het Trio Jakob.

Het Trio Jakob is een muzikaal ensemble dat zich richt op het piano trio repertoire en het ontdekken van een unieke sound door het samenvoegen van hun eigen muziekstijlen. Het trio heeft al verschillende internationale prijzen in ontvangst mogen nemen. 

Het trio wordt gevormd door violist Manuel De Almeida-Ferrer, cellist Carla Peña en pianist Imanol Casán. Sinds de oprichting in 2014 werken ze samen met veel bekende namen als Dirk Mommertz, Michel Strauss, Heime Müller, Peter Nagy en Claire Désert en ensemble als het Vogler Quartet, Gryphon Trio en Cuarteto Casals. Het trio wordt regelmatig gecoacht door het Osiris Trio. Ook nemen ze  jaarlijks deel aan het Jeunnesses Musicales’s International Chamber Music Campus. 

Programma

G. Fauré: Trio in D minor, Op. 120 (1923)
I. Allegro, ma non troppo
II. Andantino
III. Allegro vivo

L. van Beethoven: Trio No. 6 in E-flat Major, Op. 70/2 (1808)
I. Poco sostenuto – Allegro ma non troppo
II. Allegretto
III. Allegretto ma non troppo
IV. Finale: Allegro

Inleiding
Voorafgaand aan dit concert vindt er een inleiding plaats in de Rode Foyer, naast de ingang van de Kleine Zaal. De inleiding start om 11:00 uur en is gratis te bezoeken. 

 

14:00 Nagenietarrangement p.p. - Matinee

Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.